Карлос представи “Честно ли” за втората си годишнина в “Пайнер”

Карлос представи “Честно ли” за втората си годишнина в “Пайнер”

През месец май Карлос отпразнува втората си година като изпълнител на музикална компания “Пайнер”. По този повод изпълнителят неслучайно избра този месец за премиерата на най-новия си проект – “Честно ли”. Песента бе презентирана вчера в Planeta Official в Youtube и в ефира на “Планета HD”, а многобройни вече са положителните оценки за песента и видеото, с които Карлос ще атакува музикалните класации в следващите месеци.
Припомняме ви, че песента е по музика и аранжимент на Оцко, автор на текста е Анастасия Мавродиева, а за видеоклипа Карлос се довери на Людмил Иларионов – Люси.
Главните роли в лентата са поверени, както на самия изпълнител, така и на модела Иван Терзийски и едно от лицата на Биг Брадър – Иванина, а оригинална хореография допълва кадрите.
За визията си Карлос работи с Ангел Петришки – грим и Noor Gred - коса. Ще успее ли “Честно ли” да се превърне в един от хитовете тази пролет ще разберем в следващите месеци, но е сигурно, че ще се нареди сред най-впечатляващите и мащабни проекти на Карлос.

фотограф: Теди Грозданов

 

КАТЕГОРИИ