Категоричeн успех за Емилия и Фики

Категоричeн успех за Емилия и Фики

След три супер успешни дуета с Тони Стораро и един тотален хит с Емрах, Емилия представи още един интригуващ проект, този път с третия Стораро – Фики. “На всичките в устата” е лятното предложение на новия звезден дует. Доста неочакван стил и категорична провокация за публиката на модерната музика. Провокативният текст, който прави най-силно впечатление още от първо слушане, е на самия Фики, а парчето е по музика и аранжимент на Светлин Къслев. Атрактивното видео е творение на един от най-доказаните режисьори в България, Валери Милев.

Интересни персонажи и провокативни роли задържат вниманието, а артистичното присъствие на изпълнителите затвърждава потенциала на целия проект, който вече е No1 в българския трендинг в YouTube.

“Определено изненадахме почитателите ни не само със стила и темата на парчето, но и с комерсиалното излъчване като цяло. И двамата за първи път работим със Светльо Къслев и Валери Милев. “На всичките в устата” определено е доста успешно начало на съвместна работа и с двамата, поне за мен”, споделя Емилия.


Двамата изпълнители за момента нямат общи изяви, но вече стартираха промотирането на парчето на клубните си участия из цялата страна. Още тази седмица Емилия ще се срещне с почитателите си във Варна, Хисаря, Китен и Приморско, а Фики ще пее в Слънчев бряг и Кърджали.
Чисто новото музикално бижу “На всичките в устата” може да гледате в канала emilia.online в YouTube, както и в ефира на телевизиите “Планета” и “Планета HD”. 

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ