Кирил Атанасов и Борис Дали в интересна колаборация

Кирил Атанасов и Борис Дали в интересна колаборация

“Гледай ме“ е заглавието, което Кирил Атанасов избра за новия си проект. Видеоклипът се излъчи премиерно в PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета“ в началото на изминалия уикенд и още с появата си провокира интереса на меломаните. Голямата изненада, която младият певец бе подготвил за публиката е, че в “Гледай ме“ се включва и Борис Дали. Предположения за тази интригуваща колаборация имаше още преди месец, когато в социалните мрежи се появи общ кадър на изпълнителите от звукозаписното студио, но новината официално бе потвърдена с появата на “Гледай ме“.

Музикалният проект бързо набра популярност, а феновете са категорични:

“С всяка изминала песен Кирил Атанасов надгражда себе си повече и повече! Уникална песен!“, “Браво, Кирил! Най-добрият ти проект до момента! Всичко е изпипано!“, “Поздравления, супер е. Хит“, “Кирил Атанасов е един от любимите ми нови изпълнители! Прекрасен, истински и земен!“, “Много, много добър клип и песен“, четем в PlanetaOfficial в YouTube.

“Гледай ме“ е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, а текстът е създаден от Йордан Гергов и Петя Радева. Режисьор на видеоклипа, в който зрителите могат да видят и Мистър София 2020 - Васил Младенов, е Николай Скерлев. Гримът в продукцията е поверен на Цветелина Бянкова, косите – на Хайдер Хайдер, а стилист е Димитър Комунов.

 

КАТЕГОРИИ