Кирил: Когато песента разказва това, което сърцето не може

Кирил: Когато песента разказва това, което сърцето не може

За Кирил лятото на 2021 година е посветено на работата по нови музикални проекти. Певецът не губи време и активно подготвя новите песни, с които ще заинтригува меломаните през следващите месеци. Само преди часове той повдигна завесата около новото видео, което е заснел:

“Когато песента разказва това, което сърцето не може...“, пише в социалните мрежи изпълнителят под кадър от новата лента.

Хаштагът към снимката издава, че заглавието на новия сингъл е “Нищо“, а сред създателите му са композиторът Мартин Биолчев, текстописците Александър Попов и Петър Петров. Това подсказва, че предстои появата на интересен проект, а Кирил разкрива, че премиерата му ще бъде скоро в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на Planeta 4K.

Кирил бе доста продуктивен през изминалите месеци – той стартира 2021 година със сингъла “Страх“, в който включи своята колежка Ивета Костова. Последваха самостоятелната песен, която меломаните харесаха от първо слушане – “Такси“ и дуета с Дени Калинов – “Колко още“. Феновете на поп-фолка с интерес вече очакват и “Нищо“. Наред с работата по своите нови песни, Кирил продължава активно да се грижи да е в топ форма – той редува ежедневните посещения във фитнес залата с приятни и зареждащи разходки сред красивите кътчета в близост до столицата. Наскоро той направи поход с приятели на Витоша, а се тагна в социалните мрежи и от езерото Панчарево.

 

КАТЕГОРИИ