Клубни страсти с DJ Живко Микс във Виена

Клубни страсти с DJ Живко Микс във Виена

На 23 октомври Виена ще бъде домакин на горещо балканско парти, а специален гост от България ще бъде най-добрият DJ в поп фолка - Живко Микс. Популярният артист на музикална компания “Пайнер” е подготвил разнообразна музикална програма за събитието в Австрия, с която да нажежи страстите и да подари незабравими моменти на всички гости. DJ Живко Микс обещава да чуете най-актуалните песни от ефира на телевизия “Планета”, както и част от най-хитовите проекти с негово участие.

“Хавана Тропикана”, “Хей, DJ”, “Шампион“ с Анелия и най-новите заглавия в репертоара му – триото с Ави Бенеди и Яница – “Да гърмим“ и “Шопска салата“ feat. Радо Шишарката ще прозвучат на сцената в Premium Club. Ще има настроение, много музика и забавления, затова не пропускайте да споделите тази музикална нощ във Виена с DJ Живко Микс.

И до днес музикантът пази прекрасни спомени от пътуванията си до Австрия. Винаги, когато е бил там DJ Живко Микс си е изкарвал страхотно, затова няма търпение отново да посети Виена и да се срещне със своите почитатели.

КАТЕГОРИИ