Клубовете празнуват със звездите на “Планета“

Клубовете празнуват със звездите на “Планета“

Дългият празничен уикенд предвещава много емоции на клубната сцена у нас. Най-много са Великденските партита в София – още в петъчната нощ дискотеките в столицата посрещат Галена и Емануела, а в неделя – Галин и Илиян. Магда и Джена ще пеят в София на 9 април, а преди това изпълнителката на “Диагноза - Ти“ е специален гост в Перник на 8 април и в Ямбол - на 6-ти.

Ако в дните на Възкресение Христово сте в Пловдив също ви каним да станете част от музикалните събития с изпълнителите на “Пайнер“. Галин и Яница Ви очакват на 6 април в два от популярните клубове в града под тепетата, а в събота там ще е и Галена. Нощта на 8 срещу 9 април Джулия и Татяна също ще пеят в Пловдив. Изпълнителката на хита “Твоя бях“ ще посрещне Великден с гостите на комплекс “Приказките“ в Пайнер, а след това и в комплекс “Планета Пайнер“ в Димитровград. Предната вечер Джулия е музикален гост на меломаните в Кърджали. На 6 април има още две горещи поп фолк партита – едното от тях е с Анелия в Пазарджик, а другото – с Емилия в Стара Загора.

В Бургас този уикенд ще бъдат Магда и Милко Калайджиев, а хитовете на Борис Дали може да чуете на живо на 7 април в Боженци. Ако пък музикалните Ви предпочитания са към Ваня, тогава бъдете част от нейния концерт в Кюстендил в събота.

КАТЕГОРИИ