Коледа с Веселин Маринов

Коледа с Веселин Маринов

Коледните и Новогодишни празници са времето, когато усещаме най-силно топлината и уюта на дома, когато близки и приятели от близо и далеч се събират, за да посрещнат заедно най-светлите празници. Телевизия “Планета“ и “Планета HD” ще направят и този път празника тържествен, защото в програмата ще бъде включен най-новия концерт на Веселин Маринов - “Представи си...“.

“От години неизменно визуално присъствам на Коледната трапеза с моите концерти – сподели неотдавна певецът в свое интервю и допълни - Ако някой ме попита кое е най-хубавото време в цялата година, то това е 25 декември на обяд. Тогава всички са си вкъщи със семействата си около празничната трапеза. А по телевизорите обикновено върви музика. И аз съм с хората в този ден...“.

Тази година концертите на Веселин Маринов от 23 и 24 ноември ще бъдат излъчени в празничната обедна програма на bTV на 25 декември от 12:30 часа. Телевизия “Планета“ ще зарадва зрителите си с този спектакъл още на Бъдни вечер, от 20:00 часа. “Планета HD” ще предложи пълния запис на концерта “Представи си...“ също на 24 декември, но от 22:00 часа.
По традиция в първия ден на Новата 2018 година, когато Веселин Маринов празнува своя имен ден, “Планета“ и “Планета HD” отново ще ни пренесат в магията на хубавата музика и обичаните песни в спектакъла от НДК.

 

КАТЕГОРИИ