Константин, Деси Слава и Яница на панаир в Кула

Константин, Деси Слава и Яница на панаир в Кула

Очаквани от публиката са участията на звездите на музикална компания “Пайнер” на традиционните панаири в различни български градове. Тази година запомнящо ще бъде 101-то издание на панаира в град Кула, област Видин, където в музикалната част ще се включат Константин, Деси Слава и Яница.

Традициите са съхранени от 1916 година и освен танци и веселие в програмата ще има спортни състезания, детски пленер на изобразителното изкуство, изложба на домашни любимци, детски игри с награди в крепостта “Кастра Мартис”, базар на сувенири, фотографска изложба и Трети Фолклорен фестивал на танцовото изкуство “Надиграване в Кула”. Участници в Традиционния Кулски панаир са, както български артисти, така и фолклорни формации от Румъния и Сърбия.
Тази вечер специален гост на сцената ще бъде Константин. Той няма да пропусне да представи “Ще ме научиш ли”, песен, в която си партнира с младата изпълнителка Джулия.

Изненадата на панаира утре ще бъде Деси Слава, която освен тоталните си поп фолк хитове, ще зарадва многобройните гости с любимите си народни песни.

Трета от “Пайнер”, на 17 август, в Кула ще пее Яница. Родената в Русе певица, е изключително щастлива, че ще има концерт край Дунава, защото страшно обича тази река и хората, които живеят край нея.

КАТЕГОРИИ