Константин и Надя релаксират в планината

Константин и Надя релаксират в планината

Откакто е семеен мъж, Константин не крие, че предпочита да прекарва всеки свободен момент със своето семейство – съпругата му Надя и двете им деца Марияна и Александър. Когато има възможност звездното семейство обича да пътува, за да се зареди с положителни емоции и настроение. Така бе и през септември, когато Коцето и Надя избраха да релаксират сред красотата на планината. Двамата са запалени любители на снежните спортове и не пропускат зима, в която да не се отдадат на своето хоби, но и есента в планинските ни курорти им носи хубави емоции. Част от тях Константин “подари” и на своите многобройни почитатели в социалната мрежа, като сподели красиви снимки от семейната ваканция.
Наред с приятните моменти в личен план, изпълнителят се радва и на много професионални успехи. Той е желан гост в клубовете в цялата страна, а песните му събират милиони гледания в мрежата.
Актуалният му сингъл с Емануела “Не ме заслужаваш” вече е преглеждан от меломаните в YouTube на 7 милиона пъти, а красивата балада “Болка в минути” – над 8 милиона.

“Е, как да не направя нова балада, 8 000 000 гледания. Благодаря ви!”, сподели с усмивка Константин.

КАТЕГОРИИ