Константин представи “Предишната” с лайв парти в своя клуб

Константин представи “Предишната” с лайв парти в своя клуб

Броени дни преди големия концерт “XIII години телевизия “Планета” Константи зарадва почитателите си с нова песен и видео към нея. Новият сингъл е озаглавен “Предишната” и меломаните вече могат да го видят както в ефира на телевизия “Планета” и “Планета HD”, така и в официалния канал на музикалната медия в Youtube, Planeta Official. Само за броени часове новият проект предизвика бурни коментари сред феновете, а мнозина от тях избраха да посетят официалната лайв премиера на “Предишната” в клуба на Константин. С шумно парти и много танци изпълнителят презентира песента в Plazza Dance Sofia, а за да сподели хубавите емоции с него бе и красивата му съпруга Надя.
За новото си музикално предложение Константин се довери на композитора Даниел Ганев и текстописката Мариета Ангелова, а режисьор на атрактивното и различно видео е Александър Моллов.
В клипа участие взимат професионална хип-хоп танцьорка и класическа балерина, които за първи път виждаме в проект на изпълнител от поп-фолк жанра.
Дали “Предишната” ще се превърне в един от най-големите хитове на Константин предстои да разберем, а изпълнителят ще заложи именно на тази песен за представянето си в концерта по повод 13-тия рожден ден на телевизия “Планета” на 1 декември в Зала 1 на НДК.

КАТЕГОРИИ