Красиви рози за рожденичката Биляна от Трио Сопрано

Красиви рози за рожденичката Биляна от Трио Сопрано

На 10 декември рожденичка е Биляна Андрончева от Трио Сопрано. Днешният ден започна по най-хубавия начин за певицата. Нейният съпруг я събуди с красив букет от разноцветни рози, но познавайки го, най-вероятно големите изненади тепърва предстоят. Биляна разкри, че в момента е в компанията на своите приятелки и колежки от Трио Сопрано. Трите ще си подарят един традиционен обяд, но за разлика от минали години, те ще бъдат в дома на рожденичката. Лично тя е приготвила вкусни гозби, с които ще поглези своите гостенки.

За Биляна Коледа е любим празник и всяка година с нетърпение очаква малко да застудее и да украси цялата къща. Изпълнителката вече е в плен на Коледния дух, а заедно със своя съпруг Любомир Джалев успяха да заснемат и специална тематична фотосесия. Специално за читателите на www.planeta.tv певицата предостави ексклузивни кадри, които носят много празнично настроение.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Биляна Андрончева с пожелания за здраве, любов и много сбъднати мечти!

снимки: Matrix Studio Photography

КАТЕГОРИИ