Крисия D: Искаш хубави спомени... създай си rи

Крисия D: Искаш хубави спомени... създай си rи

Най-новото послание, което певицата отправя към своите последователи в социалните мрежи, е “Искаш хубави спомени – създай си ги”. Напълно в унисон с написаното са й снимките, които тя публикува този уикенд. Те отразяват ваканционното настроение на изпълнителката и показват, че самата тя е избрала точно това. Крисия D e в Слънчев бряг в компанията на свои приятели, където са се отдали на пълноценен релакс на плажа, но също така и на много емоции в нощните клубове. Интересното е, че певицата живее в Гоце Делчев, откъдето я делят само километри до гръцките плажове, но тя остана вярна на българското Черноморие.

Тази седмица зрителите на телевизия “Планета Фолк” стават свидетели и на нейното гостуване в “От моето детство”. Там певицата признава:

“Моето детство беше страхотно! Забавлявахме се много с другите деца. Родителите ни не можеха да ни приберат вкъщи. Разбира се и много пеехме – не толкова детски песни, по-скоро народни от нашия край. Любима песен на всички деца беше “Йовано, Йованке” – емблематична и добре позната. Пяли сме още много песни, но тази е запечатана в моето съзнание”.

С особен трепет Крисия D си спомня и за първата си сценична изява, която е била в Димитровград:

“Първото ми излизане на сцена беше в трети клас, когато бях на 9 години. Тогава участвах в конкурса за детска песен “Златен извор” в Димитровград. Това беше 2009 година и нашата музикална компания подкрепяше този детски конкурс. Тогава за първи път излязох пред публика, но след това на всички празници в училище участвах в програмите и имах доста чести сценични изяви”.

КАТЕГОРИИ