Крисия Димитрова с първи поп-фолк проект

Крисия Димитрова с първи поп-фолк проект

В деня, в който отбелязва своята първа година в музикална компания “Пайнер”, Крисия Димитрова представи своя първи поп фолк проект. Песента е озаглавена “Нищо не печелиш” и е по аранжимент на Митко Петров. Текстът е по идея на младата изпълнителка, а негов автор е Мариета Ангелова. Интерес за зрителите на телевизия “Планета” ще представлява видеоклипа на песента, който залага на много романтична и стилна визия, а режисьор на лентата е Николай Скерлев.

“Това е дълго мечтан проект за мен. Отдавна подготвям тази песен и се постарах да предложа най-доброто на почитателите си. Вложих цялата си душа и творческа енергия в “Нищо не печелиш” и вярвам, че много хора ще открият по нещо за себе си”, споделя Крисия Димитрова пред www.planeta.tv.

Във видеото Крисия Димитрова демонстрира много стилна визия, за която се довери на стилистките Августина Маркова – Тути и Мариам Сайд, Венелин Кондаков – коса и на Лили, половинката на Борис Дали – за грима.
Крисия Димитрова е позната на зрителите на телевизия “Планета” със своите фолклорни песни “Лиляно моме” и “Сокол ми лета високо”. Певицата споделя, че и занапред ще продължи да прави фолклорни мелодии, но засега ще съсредоточи усилията си в сферата на поп-фолка.

КАТЕГОРИИ