Крум даде на прокурор румънски композитор

Крум даде на прокурор румънски композитор

Песента на Крум “16 сантиметра” няма да присъства в ефира на телевизия “Планета”, разкрива самият изпълнител в предаването “Звездно”. Той споделя, че причината за това е, че авторът на музиката е правил многократни опити да го изнудва и това е довело до решението тя да не бъде официално представена и да не бъде включена в репертоара му. Още през септември миналата година Крум заплатил правата на музиката, но композиторът го изненадал неприятно, като заявил, че тази сума не е пристигнала при него. Заради случая Крум подава жалба в Прокуратурата, която след разследване установява, че парите са получени от автора, което е потвърдено и от международната компания, извършила паричния превод.

“Едно неадекватно поведение от страна на човек, на когото аз държах като автор и имах намерение да работя занапред. Първоначално не вярвах, че може да ме лъже и затова предположих, че има проблем в превода, исках да му вярвам. Разследващите случая полицаи обаче потвърдиха, че сумата е получена именно от композитора, той се е разписал, взел е парите,а копия от документите бяха изпратени до прокурора като доказателство, занимаващ се със случая”, казва Крум.

Той разкрива, че не е единственият изпълнител, който е срещнал проблеми с този автор и се надява, че друг негов колега няма да бъде подложен на такъв тормоз.
Крум отсъства близо три месеца от България, а интервюто му в “Звездно” е първото след завръщането му в страната. Той споделя, че е успял да се откъсне от ежедневието и си е направил равносметка.

“В определена ситуация осъзнаваш, че материалното е нищо, просто една материя. А най-ценното, което имаш, е вътре в теб, самата енергия, чувствата и емоциите”, споделя певецът.

 

КАТЕГОРИИ