Крум: В “Сървайвър” защитих честта на поп-фолк жанра

Крум: В “Сървайвър” защитих честта на поп-фолк жанра

Приключи петото издание на най-екстремното риалити шоу “Сървайвър”. Тази година сред участниците бе и поп-фолк звездата Крум. Певецът премери сили с едни от най-силните спортисти и благодарение на своята стратегия, позитивизъм и коалиция успя да се нареди сред най-издръжливите играчи. Изпълнителят е категоричен, че с това участие в предаването е показал по-доброто лице на жанра, в който твори – поп-фолк. Крум заложи на достойна игра, в която не си позволи да обиди нито един от останалите участници. Неслучайно, продуцентите от bTV го обявиха за играча, олицетворение на дадената честна дума.

“Още, когато влизах в продукцията, споделих в своята визитка, че не отивам в Камбоджа, за да обиждам или мамя. Отивам, за да покажа своята истинска същност – такъв, какъвто не могат да ме видят в клиповете. Гордея съм, че спазих думата си”, категоричен е певецът.

Победител в “Сървайвър-Камбоджа” е Ваня Джаферович, с когото Крум влезе в коалиция още от първия ден на престоя си. Двамата се превърнаха в изключително близки приятели, като нито веднъж за двата тежки месеца на престой на остров Кох Ронг не се предадоха взаимно. Минути след финала Крум написа в официалната си фейсбук страница:

“Гордея се, че те познавам, Ваня Джаферович. Освен един истински сървайвър, ти си и истински човек. Радвам се толкова много за теб, все едно е моя победа”.

Крум посвети и актуалния си хит “Безчувствен” именно на продукцията “Сървайвър-Камбоджа”, а във видеото участие взеха част от най-атрактивните играчи.

КАТЕГОРИИ