Лазар: България ми е в сърцето

Лазар: България ми е в сърцето

Лазар е един от най-запалените пътешественици в музикалните среди, който освен световни дестинации често преоткрива и красотата на България. Певецът посвещава голяма част от свободното си време, за да пътува и да черпи вдъхновение от природата. Този уикенд не бе изключение, а в мрежата той публикува нова поредица от впечатляващи кадри, които не оставиха безразлични последователите му. На снимките Лазар позира сред лавандулови полета, а визията му изцяло кореспондира с пейзажа. Лилавите фотосесии са истински хит в интернет и според запознати, руски туристи пътуват специално до нашата страна, за да се сдобият с подобни снимки.

“Обичам България и мисля, че тук имаме прекрасни места, които си струва да бъдат посетени. И Тракия, и Родопите, носят страхотно очарование, а фолклорната музика от тези области не ми е чужда. Затова всеки път когато се докосна до някое красиво или емблематично за нашата страна кътче, адски много се зареждам с патриотизъм, без който няма как да вървим напред“.


Едно от последните пътувания на Лазар го отведе до Велико Търново и Царевец, а няма лято, в което той да не изкачи Мусала или Черни връх. Следващите набелязани забележителности, които изпълнителят иска да посети у нас това лято, са Мадарският конник и Шипка.
В професионален план Лазар се радва на успеха на новия си сингъл “Ако нямам теб“, който се появи само преди две седмици, но бе приет изключително добре от публиката и набира все по-голяма популярност.

КАТЕГОРИИ