Лазар: Отивам в Пловдив с най-силните си емоции, които ще предам на публиката

Лазар: Отивам в Пловдив с най-силните си емоции, които ще предам на публиката

Лазар е сред най-позитивните и лъчезарни изпълнители, а срещата с него винаги носи приятни емоции. Това настроение властва и в студиото на “Звездно“ тази седмица, защото именно Лазар е гост в предаването. Дни след като отпразнува рождения си ден той споделя как се чувства на 33 и защо тази година празникът е бил доста различен.

“Уникално си изкарах, беше много хубаво. Отпразнувах го в семейна обстановка, с приятели, после бях и на работа, а моите приятели ми бяха подготвили много хубави изненади, сред които торта с моя лик. Беше различно, досега не беше ми се случвало така да се изненадвам – откровен е Лазар и допълва – Радвам се, че ми се случват хубави неща, получавам това, което искам и какво друго да иска човек – да е жив и здрав“.

Певецът, известен с любовта си пътешествията, не крие, че това е нещо, което го зарежда и го кара да се чувства жив, точно както се казва в популярната мисъл на поета Пеньо Пенев, че “Човекът е човек, когато е на път“. В потвърждение на тези думи, няколко дни след интервюто, Лазар отново отлетя – този път за Дубай. Сред дестинациите, които би искал да види е Египет, а на въпроса – не се ли притеснява от напрежението, което съществува в момента в целия свят, Лазар е категоричен:

“Човек трябва да хване момента, да взима нещата, които му поднася  живота и да не се страхува от нищо. А каквото е писано – то ще му се случи“.

Лазар с радост прие поканата на музикална компания “Пайнер“ да бъде част от звездите на спектакъла “16 Години “Планета ТВ“, но припомня, че това няма да е първото му участие на подобно събитие. Меломаните помнят, че преди години той се появи на сцената заедно с Емилия, за да изпеят заедно дуета “Dame tu amor”

“Отивам в Пловдив с огромно желание, с най-силните си емоции да предам на публиката и на всички, които ще бъдат в зала “Колодрума“, да се забавляват. Радвам се, че програмата ще бъде разнообразна, защото смятам, че когато музиката е хубава, няма граници за жанр, за абсолютно нищо. Хората го разбират това и със сигурност ще се забавляват много“.

КАТЕГОРИИ