Летни празници радват публиката през август

Летни празници радват публиката през август

Лятото е в разгара си и Празниците на градовете в цялата страна също носят радост на меломаните. Изключение не прави и този уикенд, който е наситен с музикални събития. Още днес стартират концертите по случай Празника на Родния край в Сърница. Първият почетен музикален гост е Галин, който ще вдига градуса на настроението на жителите и гостите на града от 21.30 часа. В събота още три от водещите имена в каталога на музикална компания “Пайнер” ще пеят в Сърница. От поп фолк звездите на телевизия „Планета“ ще участва Анелия, която ще изпълни най-големите си хитове. Почитателите на българския фолклор пък ще могат да се хванат на кръшни български хора, поднесени от сърце от Росица Пейчева, Николай Славеев и неговия бенд. За обичания народен певец този празник е много специален, защото той е родом от Сърница. Росица Пейчева ще пее същия ден и в Загражден, Община Баните на концерт от 20.00 часа.

В Родопите този уикенд ще бъдат още Глория и Здравко Мандаджиев. Примата на поп фолка ще поздрави гостите на Девин за празника на града в събота, а предната вечер е запазена за Здравко Мандаджиев и танцово шоу “Кабири”. 
Отново в събота вечер Калина и Невена са гости на Община Батак и Фотиново, за да подарят един хубав празник на почитателите на народната музика.

Още един обичан фолклорен дует, Сестри Диневи, ще радва публиката във Виноградец, Община Септември в събота. В Огняново, Община Гърмен, също ще се обединят поп фолк и народна музика за един незабравим концерт на градския стадион. Музикалният празник ще се състои на 14 август, а негови специални гости са Ани Хоанг и Иван Дяков. 

КАТЕГОРИИ