Летният музикален маратон “Представи си...” започва на 26 юли

Летният музикален маратон “Представи си...” започва на 26 юли

Броени дни остават до лятното турне на Веселин Маринов, на което той ще представи пред публика песните от албума “Представи си...”. Първият концерт е на 26 юли, а домакин на събитието е Античният театър в Обзор. Музикалният маратон на Веселин Маринов включва 12 концерта в най-големите градове край морето. Изпълнителят е подготвил специална изненада за всички, които са в очакване да чуят на живо, песните от “Представи си...”.

Към композитора и аранжор Светослав Лобошки, китариста Симеон Илиев и перкусиониста Бисер Овчаров, за концертите по Българското Черноморие ще се присъедини и известният композитор и изпълнител, Красимир Гюлмезов. Всички концерти от турнето са безплатни, с изключение на тези в морската столица – Варна и Бургас. Безспорно един от най-емоционалните концерти за годината е в Летния театър във Варна на 29 юли.

На същата дата във Варна предстои и още един голям концерт за меломаните. На стадион “Спартак” ще се изявят десет от звездите на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер”. От последния музикален тур “Планета Лято 2014“ Варна не е посрещала толкова много имена на една сцена. На концерта ще пеят Анелия, Галена, Галин, Деси Слава, Емануела, Емилия, Преслава, Теди Александрова и Фики. Те ще представят най-новите си горещи предложения за лятото.
Хубавата музика ще властва край морето и на 3 юли в Летния театър в Бургас. В разгара на сезона феновете ще могат да пеят заедно с Веселин Маринов и част от неговия бенд, не само новите песни, а и “Лятна жълта рокля”, “Най обичам юни, юли, август…”, “За теб, Българийо” и др. Финалният концерт от лятното турне на Веселин Маринов е на 10 август на Централния площад в Царево. 

Работният график на изпълнителя е наситен със събития и вече тече усилена подготовка за третото издание на конкурса за млади изпълнители на забавна песен “Полските щурчета”, който ще се проведе на 7, 8 и 9 септември в Полски Тръмбеш. Веселин Маринов е инициатор на конкурса, който се радва на завидна популярност. Събитието отново ще бъде под патронажа на Община Полски Тръмбеш, а телевизия “Планета” отново е поканена за медиен партньор на фестивала “Полските щурчета”.

КАТЕГОРИИ