Лятна Витоша изкуши Джулия

Лятна Витоша изкуши Джулия

“Когато си роден до морето, то си остава любимото ти място”, откровена е Джулия в мрежата. Все пак, когато “безбрежното синьо” е далече и в планината прекрасно можеш да се попечеш на слънце и да презаредиш батериите. Певицата направи точно това през уикенда и се качи на Витоша, където си подари прекрасни емоции сред природата и не пропусна да поспортува на открито. Естествено неин съмишленик и този път бе съпругът й Кристиан Кирилов, който продължава да й дава ценни съвети как да тренира за хармонично тяло. Двамата са страшно запалени по здравословния живот като спазват специален хранителен режим и спортуват всеки ден.

Истината е, че звездната двойка не скучае нито за миг и често пуска забавни клипчета в официалните си профили в социалните мрежи. Джулия и Кристиан Кирилов не крият, че обичат да въвличат многобройните си последователи в своите лудории, макар и само виртуално.
Джулия е щастлива, че клубните участия се подновиха и може да представи на живо последния си хит “Чужда”, който се радва на голям интерес. Поредната среща с почитателите за нея ще бъде във Видин, където е специален музикален гост на 3 юли. Тя отива заредена с лятно настроение и обещава една незабравима вечер, изпълнена с хубава музика.

КАТЕГОРИИ