Лято 2020 събра Борис Дали и Илиян в нов проект

Лято 2020 събра Борис Дали и Илиян в нов проект

“Малката“ е най-новото заглавие в PlanetaOfficial, което радва почитателите на поп-фолка. Песента обединява в трио Борис Дали, Илиян и Дени Калинов, които са се постарали да поднесат едно купонджийско парче, с което пълноценно да се насладите на Лято 2020. Видеоклипът получи своята премиера преди часове и вече бележи завиден интерес.

“Борката и Илиян - много добро двугласие, песента е ТОП“, “Браво, момчета. Много яка песен, допада ми и е за харесване на младата аудитория”, “Най-накрая истинска поп-фолк песен. Илиян и Борис Дали са си класика от много време”, “Чудесна песен“, коментират меломаните.


“Малката“ е по музика и аранжимент на Пламен Стойчев – Папо, а текстът е написан от Георги Бонев. Режисурата бе поверена на Людмил Иларионов – Люси, а зад камерата по време на снимките застана оператора Радослав Георгиев. Много настроение, свежи емоции и вълнуващи спомени Ви обещават Борис Дали, Илиян и  Дени Калинов с най-новото си предложение “Малката“, което за първи път ще прозвучи лайв днес в Слънчев бряг, където Илиян е специален гост. Борис Дали пък ще представи песента в петък вечер, в Китен и Приморско.

КАТЕГОРИИ