Любими песни звучат на рождения ден на Карлос

Любими песни звучат на рождения ден на Карлос

Днес рожденик е един от изпълнителите на музикална компания “Пайнер“, Карлос. Певецът е представител на огнения знак Овен, който бележи началото на пролетта и пролетното равноденствие. В унисон със сезона на новото начало и в навечерието на своята нова лична година, която стартира днес, рожденикът споделя в своите профили в социалните мрежи красотата, която го заобикаля в неговото ежедневие. Както повечето вече знаят, Карлос е запален по градинарството и е превърнал своята вила в зелен оазис, където растат причудливи растения. Наред с грижата за своята градина, певецът се радва и на своите домашни любимци, които всеки ден го карат да се усмихва. Запазено място във всекидневието на певеца има и хубавата музика. За Карлос тя е извор на много позитивно настроение и вдъхновение, както и за всеки един меломан.

Специално за феновете на певеца днес предстоят 30 минути, изпълнени с радост и любими ритми, защото в ефира на Planeta 4K от 15:30 часа ще звучат песните на Карлос. До момента певецът е представил 16 музикални проекта, като част от “Пайнер“, които има желание да събере в албум, защото във всяка една песен е вложил частица от себе си, от енергията си, а това за него е достатъчна причина по някакъв начин те да бъдат запазени в историята на музиката.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Карлос с пожелания да бъде здрав, успешен, щастлив и да продължава да живее с музиката в сърцето си!

 

КАТЕГОРИИ