Любов в ефира

Любов в ефира

По повод Празника на любовта и виното, 14 февруари, телевизия “Планета” се допитва до своите зрители в официалния YouTube канал – PlanetaOfficial:

“14 февруари е ден, изпълнен с много романтика, а ние Ви предизвикваме да споделите с нас кой е най-романтичният видеоклип на телевизия “Планета”, с който ще поздравите за празника любимите Ви хора. Екипът на телевизия “Планета” и PlanetaOfficial Ви пожелава много вино, песни и любов!”

Абонатите вече започнаха да дават своите предложения, които са доста пъстри и определено ще направят празника още по-романтичен. Сред изброените заглавия най-често се срещат Деси Слава и Джордан с “Ангелите плачат”, Галена и Фики с “Изневериш ли ми”, Преслава с “Не се изтриваш”, Емилия и Тони Стораро с “Как да изтрезнея” и др. Прави впечатление, че феновете на поп-фолка посочват и по-стари песни, които обаче остават емблематични. Като “Завинаги” на Анелия и Миро, “Шампанско и сълзи” на Ивана, “Губя те бавно” на Гергана, “Ти си ми всичко” на Райна и Константин, “Противоотрова” на Яница, “Добре, че вали” на Нелина, “Недей, сърце” на Кали и още много любими мелодии. Вие не спирайте да споделяте предложенията си в секцията “Общност” в PlanetaOfficial, още повече че вашите музикални предпочитания ще звучат цял ден в ефира на “Планета” и “Планета HD”.    

КАТЕГОРИИ