Любовен “Автограф” с Яница

Любовен “Автограф” с Яница

Яница споделя, че обича да пие вино, разбира се в рамките на нормалното и затова уважава повече Трифон Зарезан, отколкото Свети Валентин. Но все пак смята, че човек трябва да се чувства влюбен, защото любовта го кара да лети и да прави хубави неща.

“Хормонът на щастието допамин е в повече, когато си влюбен и ти върви във всичко. Поне така мисля от собствен опит. Когато срещнеш човека, който смяташ, че е подходящия за теб, се чувстваш щастлива с него, чувстваш се желана, обгрижвана, влюбена, обичана, обичаща. Мисля, че тогава усещаш това чувство, влюбването.”

“Смятам, че в началото на всяка една връзка е интересно, има някаква страст. Докато в един момент започваш да опознаваш човека, свикваш с него. После нещата поутихват, наместват се. Появява се обичта, после любовта. Има разлика от влюбването към обичта, после към любовта. Това са различни неща за мен. Връзката си има своите етапи на развитие.”

Певицата не вярва в любовта от пръв поглед. Според нея, когато видиш някакъв човек и го харесаш визуално, това е страст и физическо привличане. Различно е от влюбването. Яница признава пред водещата Галя Димитрова, че не е изпитвала това влюбване от пръв поглед.

В “Автограф” певицата казва, че Новата година е започнала много добре за нея. Надъхана е с нови сили и подготвя нова песен.

“Мисля ги нещата доста повече, защото искам оттук нататък да нямам нищо слабо като проект, да надграждам. Работата и успехите ми през миналата година ми дават сили да работя и да правя още по-хубави неща. Новото парче пак е интересно и различно. Работила съм с друг композитор по него. Решила съм да представям различни неща на почитателите ми като теми, текстове, музика и видеоклипове. Мисля, че се получават и резултатът е добър”, казва още Яница в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ