Магда: Важно е хората да се подкрепяме и да бъдем добри

Магда: Важно е хората да се подкрепяме и да бъдем добри

Певицата отваря сърцето си за едно откровено и много лично интервю в “Звездно”. Пред водещата Петя Костуркова Магда говори за удовлетворението от това публиката да хареса и оцени песните ти, за това, че основният стимул за всеки изпълнител е именно това – с проектите си да докосне почитателите си. Точно това е причината изпълнителката да признае, че в момента е много щастлива и се радва на добрия прием на най-новата си песен “Неотразимата”, която се появи наскоро, но много бързо успя да отбележи успехи.

“Благодаря на всички, които взеха участие в този проект”, споделя Магда и не крие, че когато се работи в екип и всеки дава най-доброто от себе си, нещата се получават.


Магда разказва, че този път е избрала да провокира феновете с текста на песента, защото е на мнение, че в момента това е успешната формула.

“Хората точно това търсят – да има провокация, не знам дали е хубаво или не, но просто реших да експериментирам и да бъда малко по-смела”, откровено споделя Магда.

Тя обаче е категорична, че текстът не е посветен на никого, а по-скоро е провокиран от актуална към момента тема - за жените по баровете, за лекото поведение и липсата на морални ценности у някои хора.
В личен аспект Магда също е щастлива – радва се на любов и разбирателство със своята половинка, а на въпроса на водещата - замисля ли се и тя за дете, по примера на своите колежки, певицата е откровена, че и тя мечтае някой ден да изпита това най-голямо щастие.
Магда често подкрепя благотворителни инициативи, дори часове след като дава това интервю, тя отново се отправя към едно подобно събитие.

“Мисля, че е важно хората да се подкрепяме и да бъдем добри. Защо да не отида и не помогна, не се изисква кой знае какво от мен – да измина X километри и да изпея няколко песни. Това по никакъв начин няма да ме натовари, даже се чувствам много добре, когато знам, че съм помогнала и съм се отзовала на подобна покана”, откровена е на финала Магда, но подчертава, че заедно с музикална компания “Пайнер” все пак подбират каузите, които да подкрепи.

КАТЕГОРИИ