Магда: Вярвам, че ми предстоят хубави неща

Магда: Вярвам, че ми предстоят хубави неща
Слушай в Стрийминг Платформите

В добро разположение на духа днес рождения си ден посреща Магда. Изпълнителката вярва, че й предстои хубава лична година, изпълнена с нови интересни предизвикателства. В празничния ден тя ще бъде заедно с любимите си хора, а много вълнуващи емоции вече й подариха нейните приятели и почитатели.

“Истински щастлива съм днес, много хора ме поздравиха и ме зарадваха, а какво по-хубаво от това да разбереш, че си ценен и обичан“, откровена е рожденичката.

След броени дни за Магда стартира и новата учебна година, защото от 2019-та тя е студент в колеж със специалност “Мениджмънт, Търговия и Маркетинг“.

Заредена с много хъс, звездата на телевизия “Планета“ е готова за нови знания, а преди това ще се отдаде на заслужена ваканция по женски, в компанията на своята майка Николина и дъщеричката си Никол. Дамите ще посетят ризорт в Турция, а почитателите се надяват, че Магда ще сподели кадри от почивката си и с тях в социалните мрежи.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Магда, като й желаят здраве, много усмивки и нови хубави песни!

КАТЕГОРИИ