Магда с незабравим рожден ден за дъщеря си

Магда с незабравим рожден ден за дъщеря си

Щастливи събития и специални моменти бележат старта на новата 2020 година за Магда. Само преди няколко дни певицата и нейната половинка организираха втория рожден ден на своята дъщеря Никол. 11 януари е специалната дата в личния календар на изпълнителката, която и тази година се погрижи да направи рождения ден на дъщеря си незабравим. Цветно детско парти в приятелски кръг и голяма торта за малката рожденичка, бяха само част от изненадите. А месец преди втория си рожден ден, малката Никол стана християнче. Много от моментите Магда сподели със своите почитатели в официалния си Инстаграм профил @magda.music, който се радва на все по-голяма популярност напоследък.

Наред със семейните празници и специалните събития в живота на малката й дъщеричка, Магда изпрати една успешна професионална година. Чаровната изпълнителка се радва на успеха на последния си сингъл “Тегля майни”, който се възприема изключително добре от публиката. Феновете определиха песента като хит и не скриха, че очакват още нови песни.
Магда споделя, че е много щастлива от все по-честите клубни изяви и срещите с феновете, защото това я зарежда с много енергия за работа. В момента изпълнителката се възползва от кратката пауза между музикалните си участия и работи усилено по нова песен, която ще промотира още следващия месец. На кой творчески екип е заложила звездата на телевизия “Планета“ този път, предстои да разберем.

КАТЕГОРИИ