Малена представя “21 век” – филм за бруталната реалност

Малена представя “21 век” – филм за бруталната реалност

Новият музикален проект на Малена и озаглавен “21 век”. В анонса си към него младата певица го определя като “Един кратък филм за бруталната реалност на 21 век…”

“Вземайки чуждото рискуваш да получиш мечтаното, но плащаш много висока цена. А дали си струва?… ”21век” - Векът на бруталната истина с материални зависимости…”, написа Малена в социалните мрежи и допълни: “Представям ви “21век” - историята, която е добре позната на всички и до болка преживявана от повечето от нас… В тази история винаги има потърпевши и това най-често са децата, които запечатват в съзнанието си грозната истина и това бележи целия им живот. Парите са необходимост, но цената е висока! Любовта е липса, която не може да бъде заменена с материалното…”

2
Музиката и аранжимента на новата песен “21 век” са на Радомир Кишев, а текстът е на Николай Гурманов и Малена. Певицата отново е сценарист на своя видеоклип, а негов режисьор е Иван Димитров – Torex. Феновете на поп-фолка знаят за пословичната любов на Малена към животните. Ето защо не е изненада, че и в новата музикална лента тя отново е избрала да се снима с очарователен арабски жребец, който напълно хармонира с визията на певицата.

“Браво Малена, супер клип и песен… и ти си със страхотна визия. Успех с парчето, уникална си… Това е за чужбина направо. Всеки път Малена влага много качество, труд и история във всеки свой видеоклип… Маги, страхотна си, нямаш слаба песен досега… Права си е жената, песента е точно за днешните девойки… Малена, всеки твой проект градира световно ниво…”, не крият задоволството си и меломаните.

КАТЕГОРИИ