Малина: Детските години си остават най-хубавите

Малина: Детските години си остават най-хубавите

Поредната звезда, която застава пред камерата на рубриката “От моето детство” е Малина. С вълнение и приповдигнато чувство певицата си спомня за тези прекрасни и емоционални години, които по думите й винаги оставят най-хубавите спомени в живота.

“Обичах много да играя като дете и имах удоволствието да израсна в едно прекрасно семейство. Моите родители не ме прибираха до късно и така можех да играя до забрава. Това е нещо, което винаги ги спомням с много голяма благодарност и много голямо удоволствие”, споделя Малина.

В този аспект тя си припомня с усмивка и още нещо – че когато е била дете много е искала да получава следобедна закуска. За съжаление обаче никой от нейното семейство не е имал възможност да й я приготвя, затова по-злоядите деца споделяли с нея своите.
Малина разказва, че хубавите детски години тогава не са били белязани от така модерните в момента мобилни и интернет връзки, които сега доминират в игрите на децата.

“Ние си играехме много на народна топка, на стражари и апаши. Спомням си също, че играех на фунийки с момчетата”, разкрива звездата.

Тя споделя със зрителите и своята любима детска песен – “Над смълчаните полета”, която дори запява в телевизионен ефир.

КАТЕГОРИИ