Мария: Болни теми за мен няма никакви

Мария: Болни теми за мен няма никакви

Само седмица след премиерата на най-новото заглавие в своя репертоар – “Болна тема си за мен”, Мария застава пред камерата на “Звездно” за едно откровено и изпълнено с много пролетно настроение интервю. Домакин на срещата е красивата градина на хотел “Маринела” в София. Мария споделя, че се надява много хора да намерят себе си в “Болна тема си за мен” и парчето да се превърне в любимо на всички, както е за нея самата, защото това е една от най-любимите й песни. Мария признава, че е много горда с това, което са успели да направят с целия екип, но всичко това е било плод на едномесечна подготовка и много труд, за да бъдат изпипани и най-малките детайли. Пред водещата Петя Костуркова Мария разкрива и една новина:

“За лятото подготвям огромна изненада – самостоятелен проект, който ще бъде много мащабен”, издава в аванс изпълнителката.

Мария е откровена и за това, има ли за самата нея болна тема:

“Болни теми за мен няма никакви. Аз съм много силен характер и много дисциплинирана като човек. Онези, които ме познават го знаят – аз съм много точна във всяко едно нещо и това, че постоянно се мобилизирам и самокритикувам, не ми дава възможност да имам болни теми”, признава звездата на телевизия “Планета”.

Мария предпочита да прескочи темата за личния си живот, не защото се притеснява да сподели своето мнение, а защото, както сама се изразява, избира да спазва “хигиена на общуване”.

“Имам отговор за всичко, но що се отнася до личния ми живот, нека си остане в моята глава и в моето сърце”, казва тя.

По повод многобройните опити за спекулации и измислени публикации в жълтите медии, Мария е категорична, че няма как да я обидят и огорчат, защото стъпва много здраво на опита си, на името и кариерата си, градени с години, с много труд и лишения, и няма как да се впечатлява от подобни неща. Тя предпочита да замълчи, отколкото да бъде на нивото на тези, които предвид ситуацията й в личен план, се възползват и поднасят грозни лъжи за нея.

КАТЕГОРИИ