Мария: Това, което ме върна е любов

Мария: Това, което ме върна е любов

Новината, че Мария се завръща на музикалната сцена донесе голяма радост на многобройните й почитатели, които над 20 години следят нейната кариера и я подкрепят във всеки момент. Наскоро певицата отговори от първо лице на въпроса, коя е причината да се върне към поп-фолка – музиката, на която е посветила мислите, живота и енергията си:

“Всяко нещо има своята причина. Нещо ме отказа и нещо ме върна. Това, което ме върна е любов. Любовта за мен е най-голямата машина, двигател за всичко“, откровена е Мария в интервю за “На кафе“.

Певицата говори и за избора си на песента “Давай, разплачи ме“, с която даде рестарт на кариерата си.

По думите й това се е случило спонтанно и още веднъж признава, че никога няма да забрави жестта на своята колежка Цветелина Янева, която без да се замисля й подарява песента:

“Бих казала - изплакала съм я тази песен, дала съм си цялото сърце в нея, не защото е ново начало, а защото е моята любима песен“.

Мария определя себе си като един много истински човек, който много дава от себе си.

“Може би това е не само в партньорството, но и в  работата, като родителско тяло, в приятелството. Това е магията, когато отдаваш себе си изцяло“, не крие звездата на телевизия “Планета“.

 

КАТЕГОРИИ