Мария е кулминацията на Sofia Fashion Week

Мария е кулминацията на Sofia Fashion Week

Тя е модна икона, тя е стилна, тя е секси, тя е професионалист и пример за подражание - всичко това е Мария. Певицата винаги е показвала безпогрешен нюх, както в музиката, така и по отношение на визията си. Няколко пъти е отличавана за безупречния си стил, превърнал се в нейна запазена марка. Във видеоклиповете я виждаме красива, облечена в най-горещите модни предложения от първа линия на световни дизайнери. Не е чудно, че организаторите на Софийската седмица на модата се спряха на звездата на музикална компания “Пайнер” - Мария, да бъде кулминация във финалната вечер на 24 март.

“За мен е чест да бъда специален гост на този моден форум, защото съм ценител на женската красота и модата.”

Певицата ще дефилира на подиума с ексклузивен модел на Beyоnd, създаден специално за нея от дизайнера Борче Ристовски. Негови са тоалетите и за балет Fame, които ще видим до Мария:

“Имам изненада за всички гости. Избрах точно тази сцена, за да представя най-новата си песен, с която ще атакувам лятото.”

“Болна тема си за мен” е по музика и аранжимент на Иво Моллов и текст на Лора Димитрова.

“С този тандем работя за първи път, но по всичко личи, че съвместното ни сътрудничество ще продължи и занапред. В песента има любов, има драма, има и провокация”, казва певицата.

Телевизия “Планета” реши да заснеме изявата на Мария в Sofia fashion Week и зрителите на музикалната медия ще видят спектакъла, който певицата и балет Fame са подготвила за песента “Болна тема си за мен”.

И тази вечер изпълнителката ще бъде гост на Седмицата на модата, но не за да пее, а за да аплодира изявата на своята дъщеря. За втора поредна година Марая е част от малките модели, които представят новите модни тенденции на популярни имена от света на модата.     

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ