Мария и Джордан разкриват тайни в “Звездно“

Мария и Джордан разкриват тайни в “Звездно“

През изминалата седмица Джордан и Деси Слава представиха първия си съвместен проект “Ангелите плачат“ - песен, която за кратко докосна публиката и генерира над 1 милион гледания в Planeta Official в YouTube. За тази красива и романтична музикална история разказва Джордан в новия брой на “Звездно“.

“Много съм щастлив и много доволен. Огромна чест и удоволствие е, че успях да запиша песен с глас като Деси Слава. За мен, а и не само за мен, тя е безспорен талант и един страхотен ангелски глас“, казва певецът.

Той определя дуета като песен за душата, която успява да те докосне и да те накара да изпиташ емоция, каквото е и основното предназначение на музиката. Джордан разказва, че до този проект се е стигнало благодарение на едно дългогодишно приятелство, което в професионален план първо е било подплатено от песента “Златото ми“, в която Деси Слава се включва като гост изпълнител, а също и след поредица от съвместни сценични изяви в клубовете.
Певецът отново потвърждава, че се е посветил най-вече на работата, защото много му се работи и иска да отдаде цялата си енергия на музиката и феновете.
Още една любима българска звезда разкрива тайните си в “Звездно“ тази седмица – Мария. Певицата продължава да радва публиката с нови и интересни проекти, сред които е и актуалното заглавие в репертоара й - “Всичко забранено“. Това е втори съвместен проект с Криско, а Мария е все по-смела и различна в музикалните си предложения:

“Да, смела съм и виж, че това се харесва. Когато нещо е различно, когато си първи – то се харесва и много ми е хубавко“, откровена е певицата пред водещата Петя Костуркова.

Мария споделя още, че благодарение на втората им песен с Криско, първата им се радва на още по-голям интерес. Категорична е, че трябва да има провокация докрай, раздаване докрай и много хубави емоции.
Има ли забранени неща за Мария – отговорът също ви очаква тази седмица в “Звездно“. Изпълнителката анонсира в ефира на “Планета“, че публиката може да очаква още едно ново парче, плод на съвместната й работа с Криско.

КАТЕГОРИИ