Мария и Магдалена Филатови: Творческият заряд, който носим в себе си, не ни дава покой

Мария и Магдалена Филатови: Творческият заряд, който носим в себе си, не ни дава покой

Благоевград е родното място на две гласовити изпълнителки на музикална компания “Пайнер“ - Мария и Магдалена Филатови. Това е причина екипът на “Звездно“ да се срещне с певиците, които лично разказват за предимствата на родния си град.

“Фолклорът тук се тачи на много високо ниво, понякога в дискотеките се играят български хора, а фолклор звучи навсякъде – и в механите, и в дискотеките“, признават Мария и Магдалена Филатови и продължават – Градът е пълен с млади хора, особено през септември, получават се страхотни купони, има голямо настроение, особено когато гостуват звездите на телевизия “Планета“. Самите ние много обичаме да излизаме вечер, когато имаме възможност и посещаваме клубовете с приятели, понякога до сутринта.“

Момичетата споделят, че всеки който посети Благоевград, трябва да види старинния квартал Вароша, който е предпочитано място за разходка от тях, когато имат среща с приятели, които не са от Благоевград. Неслучайно точно там те са реализирали видеоклипове на много от своите песни, защото смятат това място за изключително красиво и емблематично за своя роден край.
Изпълнителките разказват и за своето лято, в което са посетили, както родното Черноморие, така и Пирин планина. Те са категорични, че са имали възможност да почиват и в Гърция, и в Турция, но са избрали нашето Черноморие, защото то носи едно специално настроение, заради което го предпочит.

“Лятото  съчетахме почивката с работата. Човек трябва да свърши доста работа през годината, за да отдели цялото лято за почивка. Някак си този творчески заряд, който носим в себе си, не ни дава покой и непресттанно ни кара да правим нови и нови неща. Но определено успяхме да си починем добре“, разкриват Мария и Магдалена Филатови.

Те разкриват подробности и за песента, която представиха това лято - “Залюбих мамо три моми“.

“За нас тази песен значи много, тъй като тя е една от първите песни, които сме изпяли през живота си и първата, която записахме професионално в студио, още като деца. Неслучайно тя даде име на нашия най-първи самостоятелен албум. Видеоклипът се получи много хубав, различен и интересен според нас. Надяваме се, че е харесал и на зрителите на телевизия “Планета“, споделят Мария и Магдалена Филатови в “Звездно“.

 

КАТЕГОРИИ