Мария и Николета: Казват, че най-красивите неща се раждат от импровизация

Мария и Николета: Казват, че най-красивите неща се раждат от импровизация

С тези думи двете красавици разкриват как са се събрали като артистичен тандем в новия видеоклип на Мария и Dee - “Обичам да те режа”. Чрез съвместната си фотосесия и интервю за списание Ok, на чиято корица са този месец, Мария и Николета опровергават слуховете, че помежду им има вражда.

“Никога не сме се карали, никога не сме имали какво да делим и не сме се сражавали дори и словесно”, категорични са дамите.

Те споделят още, че конкуренция помежду им също няма.

“Когато човек е сигурен в себе си и в оценката, която си е дал, приема средата като приятелска, а не като съзтезателна. В такъв случай съм сигурна на 100%, че чувството за естетика и красота ще бъде задоволено”, откровена е Мария.

Певицата, която вече 16 години е част от музикалната индустрия и семейството на музикална компания “Пайнер” признава, че не знае каква е рецептата за успех, защото това може би трябва меломаните да кажат, но за себе си има ясна позиция:

“Дисциплина, висок критерий, постоянство и най-добрият екип”, споделя Мария.

Тя допълва, че обича да провокира почитателите си, да ги изненадва и се радва, че повечето пъти успява.

“Стремежът ми е да усъвършенствам себе си и да предложа на всеки един от тях добър модел за подражание”, разкрива още Мария и продължава: “Обичам да гледам нещата от добрата им страна, да се вдъхновявам и да търся доброто в света и живота, така възпитавам и дъщеря ми. Благодарна съм за това, което имам, и не търся негативите в него”.

КАТЕГОРИИ