Мария изненада зрителите с музикално трио

Мария изненада зрителите с музикално трио

Мария поднесе музикалната изненада, за която бе загатнала през януари. Певицата представи новия си музикален проект “Мръсни думи говори”, в който специално участие вземат двама популярни български изпълнители – Фики и Азис. Песента и видеоклипът й вече са достъпни в Planeta Official в YouTube, като веднага провокираха интереса на зрителите.
Сингълът е по музика и аранжимент на Кости Йонита и текст на Тина Денчева, а много красота и нежност носи видеоклипът. В кадрите се пренася и позитивното настроение на изпълнителите и екипа, което бе част от създаването и реализацията на целия музикален проект.
Мария признава, че това е една от най-красивите песни в репертоара й, която вече й е любима. Певицата изказва благодарност на целия екип, създал “Мръсни думи говори” за чудесно свършената работа и невероятното настроение по време на снимките – режисьора Людмил Иларинов – Люси, оператора Георги Марков, сценографа Даниела Гандова, балет Fame /мъже/, Кирил Чалъков /грим/ и Милена Димитрова – Фифи /коса/.

КАТЕГОРИИ