Мария открива “Планета Лято 2014”

Мария открива “Планета Лято 2014”

В новия брой на “Автограф” гостува Мария. Певицата разкрива новината, че именно тя ще дава старт на концертите от лятното турне на телевизия “Планета”, което започва на 1 август. Изпълнителката казва, че за нея това е голямо предизвикателство, макар че вече в последните години да открива концерти и турнета за нея стана като запазена марка, тъй като почти на всеки голям форум тя има подобно предложение.
Този път не е било необходимо дълго да мисли, защото така както всички фенове, така и тя очаква турнето с много голямо желание.

“Нищо няма да издам за моето представяне, защото много бих искала тази среща да бъде като първата среща в любовта. Тя е толкова чакана, особено от хората от различните краища на България, онези, които на големите концерти на “Пайнер” не могат да ни видят на живо. Ще кажа само, че моят микс съдържа единствено и само най-обичаните ми песни”, споделя певицата.

В “Автограф” Мария се връща десет години назад към първата среща с публиката от турнето.

“Бяхме много малки преди десет години, а сега сме едни зрели млади хора. Първата година тръгнахме с едно незнание и без никакви очаквания. Не можехме и да си представим турнето в тези мащаби. И когато видяхме тази многохилядна публика си дадохме точна самооценка за работата, която сме свършили през годините. Тогава реално пламна този огън във всеки един от нас, защото турнето е нещо много различно от участията по заведенията или в зала 1 на НДК. Това е едно море от хора и ръце, една тръпка, която усетиш ли веднъж, няма връщане назад. Затова след десет години вълнението, с което очаквам тази магия да ми се случи, е много, много голямо”.

В новия брой на “Автограф” ще разберете за голямата изненада, която Мария готви за зрителите на турнето – една дуетна песен, която ще представи премиерно на сцената в Стара Загора. За своя роден град казва, че винаги е правила нещо в повече, защото приема участието си като ангажимент и дълг към всички старозагорци.
Мария иска дъщеря й Марая да я съпътства на концертите от турнето. Още повече, че напоследък самата Марая все по-често държи да е плътно до майка си, а за певицата няма по-голямо удоволствие от това.

“Оказва се, че тя е много артистична. Аз доскоро говорих, че тя трябва да се ориентира по-скоро към точните науки или в сферата на изобразителното изкуство. Винаги съм си мислела, че не е такава като мен. Аз като видя камера започвам да дишам и да живея. Мислех, че тя не е готова за това нещо или поне не го носи в себе си, но дълбоко съм грешала. Така че, ще я взема на някои от концертите, ще я подготвям, защото виждам, че и това й харесва, освен точните науки. Ще се опитвам да развивам всички тези неща и ще я оставя сама във времето да прецени кое й харесва и кое не. Ако пък точните науки и изкуството направят една добра симбиоза, ще бъде чудесно”, откровена е Мария в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ