Мария отново е блондинка, подготвя две нови песни

Мария отново е блондинка, подготвя две нови песни

Мария разкри, че в момента подготвя две нови песни. Едната от тях ще е отново с Криско, но преди това Мария има друга изненада за почитателите си - песен на Даниел Ганев.

“Между второто и третото парче с Криско ще пусна едно парче, което е на Даниел Ганев. Една много хубава песен, която е така да се каже “акана“ от нашите. Много ми е любима и искам съвсем скоро да й направя видеоклип. И така да се каже в началото на декември да ударим старта с нея. Тя по никакъв начин няма да притеснява “Всичко забранено” или “Червеният картон“, защото те са безкрайно различни като стил, а и като всичко“, разкрива Мария в “Звездно“.

В ефира на телевизия “Планета“ Мария призна, че за първи път посреща премиерата на свой проект в Дубай и явно това й е било на кадем. Затова с усмивка се зарича, че следващия път, когато представя нова песен и клип, пак ще отиде до там, за да й върви така, на хубаво.
Днес Мария изненада почитателите си в социалната мрежа с нова визия. Певицата отново се преобрази като блондинка, а дали тази промяна е свързана с шоуто, което подготвя по повод концерта за 16-ия рожден ден на телевизия “Планета“ засега тя не разкрива. Все пак Мария признава:

“Концертът е в моя любим град. Адски се вълнувам. Ще се постараем да направим уникално шоу и ще задмина онова от миналата година“.

КАТЕГОРИИ