Мария посрещна премиерата на “Всичко забранено“ в Дубай

Мария посрещна премиерата на “Всичко забранено“ в Дубай

Тази седмица Мария изненада почитателите си с премиерата на новия си музикален проект - “Всичко забранено“. Още докато бе в Къщата на Vip Brother 2017 изпълнителката разгорещи страстите с интригуващи кадри, а видеоклипът, който вече може да бъде гледан в PlanetaOfficial в YouTube, още веднъж затвърждава тази провокативна и гореща линия, показана в снимките. За кратко лентата се превърна в хит сред абонатите на портала за видеосподеляне YouTube, като бе гледана над 130 хиляди пъти и предизвика много позитивни оценки:

“Песента е много яка, Мария е много красива във видеоклипа, дано се оцени от аудиторията, защото го заслужава, личи си че се е постарала”, “Този стил подхожда най-много на Мария!”, “Песента е ТОП! Браво, Мария”, ”Това е нещо различно. Най-хубавата песен на Мария до момента!”, “Мария е една от певиците, които много се старае. Пожелавам й много успехи”, пишат феновете, а Мария им благогодари и призна, че е щастлива, защото отново е успяла да ги намери с новото парче.

Певицата посрещна премиерата на “Всичко забранено“ в Дубай, където вечерта се впусна с щуро парти в един от елитните нощни клубове. Тя не пропусна да направи съпричастни на своята радост и многобройните си последователи в Instagram с поредица от клипчета.
Припомняме Ви, че това е втория съвместен проект на Мария и Криско след “Червеният картон“, а двамата вярват, че новото парче ще надмине неговия успех.

фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ