Мария посреща рожден ден с нова коса и много настроение

Мария посреща рожден ден с нова коса и много настроение

Датата 13 януари е паметна за почитателите на поп-фолка, защото тогава е роден един от техните музикални идоли – Мария. Певицата също много обича числото 13 и неведнъж е споменавала, че противно на всеобщото твърдение за неговата фаталност, то й носи само радост и късмет. XIII бе озаглавен дори един от самостоятелните албуми на Мария, а неговото официално представяне бе съпроводено с бляскав спектакъл в елитна столична зала.

Миналата година Мария направи и нова голяма изненада за своите верни почитатели – Live концерта “Мария ХХ”, с който отбеляза 20 успешни години на музикалната сцена. За съжаление 2020 година не бе добра за концерти и турнета, а причината всички знаем е пандемичното разпространение на Covid-19 в целия свят. Затова и днес, празникът за Мария ще бъде по-различен, но в никакъв случай няма да е по-малко вълнуващ и запомнящ се за нея, нейните близки и приятели. В социалните мрежи дни преди 13 януари Мария зарадва феновете и с новата си визия.

“Това ли е цвета? Всъщност, винаги преди старта на личната ми нова година се връщам в естествения цвят (на косата). Обичам ви и готин уикенд, бонбони!” – закачливо написа днешната рожденичка.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Мария здраве, любов и сбъднати мечти!

 

КАТЕГОРИИ