Мария с двоен повод за празник през януари

Мария с двоен повод за празник през януари

Януари е един от най-специалните месеци в годината за Мария, защото тя празнува, както рождения си ден на 13-ти, така и присъединяването си към музикална кампания “Пайнер”. Певицата споделя пред телевизия “Планета”, че през 2018 година се навършват 18 години, в които с нейното “второ семейство” вървят в правилната посока. Тя е свидетел и на раждането на телевизия “Планета”, а на въпроса защо я има и до днес, и защо е толкова успешна, Мария е откровена:

“Има ни, защото растем... има ни, защото това беше едно бебе, което ние създадохме, което си отглеждаме и просто растем, това е. Аз го сравнявам с майчинството, толкова силна е тръпката за мен, толкова е силна моята любов към музиката, че ако мога да разделя сърцето си на две или просто да позиционирам най-святото ми и песента в едно и да си ги прибера в моето сърце. Растем, ставаме все по-добри и качеството, което предлагаме е много голямо. Бих казала, че сме на световно ниво. Аз бих искала да поздравя екипа на телевизия “Планета” и “Пайнер”, защото ние сме от зората и знаем дългия и трънлив път към успеха, и накрая отново сме най-любимите.”


Мария говори за отговорностите и позитивите от това да си едно от лицата на телевизия “Планета” толкова години. Изпълнителката казва, че за нея най-голямата полза в професионалното й израстване е, че нейните продуценти са я научили на дисциплина, която тя е отнесла и в личния си живот.

“Затова каквито и препятствия животът да ми поставя, и каквито и промени да предприема самата аз, нещата винаги ми се случват. Моите продуценти ме отгледаха, дадоха ми пътя и ето ме тук днес – вече една голяма жена, с дете, с уникална кариера... Какво повече мога да си пожелая? Да бъдем живи и здрави, да бъдат и те - живи и здрави, затова че от едни обикновени деца с мечти, ни превърнаха в дами с голяма кариера зад гърба си, но това е моето признание към тях... тези думи, ако има друго нещо, което бих могла да направя с цялото ми сърце, бих го сторила с удоволствие.”

снимки: Георги Малев

 

КАТЕГОРИИ