Мария се завърна от Лондон за пижамено парти

Мария се завърна от Лондон за пижамено парти

Все по-често Мария публикува в социалните медии снимки от английската столица. Това провокира феновете й да гадаят дали там не работи по нов музикален проект или в Лондон я отведе любовна тръпка. Преди дни тя се завърна в България, за да се впусне активно в клубния живот. Наред с участията й в нощните заведения тя ще бъде и специален гост на първото по рода си в България пижамено парти. Вечерта на 20 април е много вероятно по улиците на София да видите хора по пижами, но знайте, че те също като Мария, са гости на уникалното събитие, организирано от Playboy. Bedroom Premium Club Sofia е домакин на партито BedTime Stories, което събира столичния елит, по повод юбилейния брой на списанието, посветен на Хю Хефнър.
Затова и всичко ще бъде издържано в духа на легендарния създател на изданието, който превърна халатите в бохемски лукс, а пижамените партита в култ. Гостите в столичния клуб ще минават през строг фейс-контрол, който ще следи за стриктното спазване на дрескода. Наред с Мария сред VIP личностите по пижами ще бъдат още Жени Калканджиева, Антония Петрова, Ася Капчикова, Любо Дилов-син и др.
Междувременно в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube се появи и новата класация “Топ 5 PlanetaOfficial” с най-гледаните песни на Мария. Безспорно лидерската позиция е за видеото на “Каза ли го”.

КАТЕГОРИИ