Мария за първи път говори за новия мъж в живота си

Мария за първи път говори за новия мъж в живота си

Светът на Мария все по-често се върти около Английската столица, Лондон. Наред с музикалните й ангажименти, които често я отвеждат там, любовта е новата муза на певицата във Великобритания. Още утре Мария отново ще пее за своите почитатели там, а домакин на партито е българския ресторант UNIKAT-2. За разлика от срещите си с публиката, за които винаги говори с охота, за новата си любов звездата на телевизия “Планета” досега не е издала нищо в публичното пространство. Може би за първи и единствен път тя разкрива чувствата, които я владеят в момента, пред водещата Галя Димитрова. Певицата потвърждава в ефир, че през последните четири месеца често напуска България, защото в чужбина има някой, който я вълнува.

“Бих казала, че се чувствам много добре, много обичам човека до мен, то си и личи. Той е един изключителен мъж като интелект, много е близък като години до мен, естествено аз изглеждам мъничка и крехка до него. Много е възпитан, от прекрасно семейство е и погледа ни към живота е един и същ, а и той като мен е абсолютен работохолик, допълваме се някак”, откровена е певицата в “Автограф”.

Новата любов не е пречка за работата на Мария, а дори я вдъхновява. Тя разкрива, че вече има два нови записани проекта, а работи и по трети, който е изцяло R&B. Предстоящата песен, която ще представи е типично поп-фолк парче, което публиката сама е пожелала от нея:

“Следващата песен е много сладка, записахме я с Радомир Кишев, един нов композитор, с който работя, а и текстът е уникален. Ако не ми мине котка път, ще я заснема извън рамките на нашата любима Родина и ще предложа едно добро видео на всички, които го очакват.”

КАТЕГОРИИ