Меломаните: Татяна затвърждава позицията си с нов хит

Меломаните: Татяна затвърждава позицията си с нов хит

Новият проект на Татяна вече е в PlanetaOfficial в YouTube и радва почитателите на певицата. За по-малко от денонощие след премиерата си видеоклипът “В Инстаграм съм ти любима” вече е с над 150 000 гледания в портала за видеосподеляне. И този път Татяна успя да изненада меломаните, включвайки в парчето Adnan Beats. Песента е по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко, а текста е на Татяна. Меломаните са категорични, че новият проект на звездата на телевизия “Планета“ е поредния успешен за нея през последните години и с него тя затвърждава позицията си в поп фолк жанра.

“Песента е много хубава, браво, още един хит!”, “Татяна ги разби с тяло! Песента е топ! Татяна винаги е залагала на хубав и стойностен клип, все едно гледаме световна звезда!“, “Мислите ли че ще стане Хит? Аз да!“, “Кралице, браво, невероятна песен. Страхотна е, а хейтърите да си гледат работата. Песента е хит!”, “Е такова парче чакам - текст с надъханост, самочуствие и подходящо за избухване”, пишат феновете.

Татяна разкрива, че с “В Инстаграм съм ти любима” продължава да следва своя си стил – лека агресия в текстовете, провокация и доза сексапил, нещо, което и меломаните отбелязват като нейна запазена марка. Певицата отново приковава вниманието с атрактивен клип, заснет от режисьора Николай Скерлев, в който провокира зрителите, показвайки сцени на интимност с друга жена. В лентата Татяна сменя 4 модерни визии, разкриващи, че тя е в най-добрата си форма.

“Не пестя сили, а давам страшно много енергия и време за всичко ново, което подготвям и почитателите ми ще видят през тази година от мен. Щастлива съм, че получавам толкова много поздравления от почитатели и колеги, а DJ-и ми споделят, че от вчера вечерта песента ми вече е в плейлистите им“, признава със задоволство Татяна.

Певицата отправя и своята благодарност към целия екип, работил по “В Инстаграм съм ти любима”, защото е на мнение, че тя е лицето на проекта, но без техните усилия и професионализъм, крайният резултат не би бил същият.

КАТЕГОРИИ