Меломаните оцениха високо “Господи, налей”

Меломаните оцениха високо “Господи, налей”

В навечерието на двойния празник – “Св. Валентин” и “Трифон Зарезан” Милко Калайджиев представи най-новия си музикален проект със заглавие “Господи, налей”. Видеопремиерата на сингъла бе в Planeta Official, където меломаните не скриха високите си оценки за проекта. Милко Калайджиев разкри, че тези отзиви го правят изключително щастлив, а самият той определя “Господи, налей” като една от най-хубавите и стойностни песни в репертоара си.
Изпълнителят разкри, че за своите проекти се доверява най-вече на мнението на своето семейство – съпругата Маргарита и двамата си сина – Алекс и Антонио, които са най-големите му критици. Този път всички те са били категорични в оценката си, че тази песен е истински хит.
”Господи, налей” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а автор на текста е Мариета Ангелова, с която Милко Калайджиев работи по всички свои текстове от 2009 година до сега. Режисьор на видеоклипа е Тенчо Янчев, който се е постарал да предаде посланието на проекта и визуално.
Само преди дни Милко Калайджиев и семейството му се завърнаха от традиционната си зимна почивка. Този път фамилия Калайджиеви избра ски пистите на Пампорово, където се отдаде пълноценно на зимното си хоби.

 

КАТЕГОРИИ