Миглена Динева за голямото щастие да станеш майка

Миглена Динева за голямото щастие да станеш майка

Днес, 25 Mарт, е Благовещение - голям празник за всички християни. На този ден Архангел Гавраил слиза от небето и съобщава на Дева Мария благата вест, че ще роди Божия син. Това е причината, преди векове, именно на тази дата да се е празнувал “Денят на майката”. В унисон с поверието, че днес трябва да получим блага вест, идва новината за едно вълнуващо събитие в семейството на Миглена Динева:

“Избрах големия християнски празник Благовещение, Денят на майката, за да споделя с вас, моята и на семейството ми огромна радост – в нашия дом от над месец вече расте и набира сили за живота прекрасната ни дъщеричка! Голямо щастие е! От цялото си сърце го пожелавам на всяка жена, която иска да стане майка! А на жените, които вече са майки – да почетат днес по свой начин Празника на Благата вест и Св. Богородица – закрилницата на майките. На всички желая много, много здраве, много красиви моменти и скорошни нови срещи със Сестри Диневи“, споделя Миглена Динева.

Певицата признава, че от тази пролет, музиката и майчинството ще изпълват дните й с вярата, че животът е по-силен от всичко. Благодарна е на Съдбата за този вълшебен дар, който й е дала и изпраща цялата си обич на почитателите на българския фолкор. Тя не крие, че с нейната сестра Диляна вече обмислят нови интересни мелодии, с които да зарадват публиката.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят появата на първородна дъщеричка на Миглена Динева с пожелания за много здраве, късмет и дни, изпълнени с щастие!

 

КАТЕГОРИИ