Милко Калайджиев даде нов живот на “Пари без любов”

Милко Калайджиев даде нов живот на “Пари без любов”

Големият интерес на феновете към ретро поп-фолк песните провокира Милко Калайджиев да възроди една от емблематичните си песни от близкото минало. “Пари без любов” е записана през 1998 година и излиза в албумите – “Спомен за обич” и “Поп-фолк фиеста 2”. Музиката е на Илия Загоров, а текстът – на Глория и Илия Загоров. Аранжиментът на песента е направен от Максим Горанов. Типично гръцкото звучене на “Пари без любов” отведе Милко Калайджиев и режисьорът Тенчо Янчев до Кавала, където бе заснета част от видеоклипа.

“Изненада ме факта, че “Пари без любов” звучи в някои дискотеки доста често и феновете продължават да я харесват. Именно те ме подтикнаха да дам нов живот на песента като направя ново видео. Благодаря на Глория и Илия Загоров, за подкрепата и доверието”, казва Милко Калайджиев пред www.planeta.tv.


В лентата отново се включва един от наследниците на Милко Калайджиев – Антонио, а негова партньорка пред камерата е чаровната Антония Ванчева.
На 28 ноември феновете на модерния фолк могат да аплодират изпълнителя в зала “Колодрума” в Пловдив, а специално за тях Милко Калайджиев е подготвил интересна изненада.

КАТЕГОРИИ