Милко Калайджиев: И музикант къща храни

Милко Калайджиев: И музикант къща храни

Изпълнителят на “За да те забравя” представя официално пред камерата на телевизия “Планета” своите пораснали синове – близнаците Алекс и Антонио. Момчетата бяха дошли, за да подкрепят популярния си баща на концерта “15 години телевизия “Планета”, което бе повод да застанат пред камерата на “Звездно”.
Пред мениджъра на трите канала с марката “Планета” – д-р Хари Янакиев, Алекс и Антонио споделят дали някой от тях ще се посвети на музиката, по примера на Милко Калайджиев.

“Насочили сме се на другаде, нашият мироглед е по-различен”, разкриват те и допълват, че Алекс мисли да се насочи към медицината, а Антонио – към архитектурата, която смята да изучава в Милано”.

Това неизменно провокира и вечния въпрос към артистите, занимаващи се с музика – “Музикант къща храни ли”, а Милко Калайджив е категоричен:

“Както виждаш храни, имам трима сина, отгледал съм ги, единия е изучен, предстои и тях двамата да изучим. Смятам, че добре съм се трудил в живота си”.

Певецът разкрива още, че подобни големи концерти за него са истинско удоволствие, има вълнение от срещата с публиката, но не и притеснение, защото опитът си казва думата.

КАТЕГОРИИ