Милко Калайджиев за малките радости в живота

Милко Калайджиев за малките радости в живота

Милко Калайджиев е изпълнител, чиято харизма заразява публиката. Неведнъж почитателите на певеца са споделяли с него, че където и да влезе, внася колорит и изпълва атмосферата с ведро настроение, а усмивката му заразява. Певецът не крие, че самият той се стреми винаги да гледа оптимистично на живота и да се наслаждава на малките му радости.

“Аз съм един много позитивен човек и рядко мога да изпадна в такива състояния, като депресия. Дори не знам какво може да ме накара да си разваля настроението, защото спазвам съветите на моята баба, която живя до 103 и ме научи, че от ядовете идват болестите. Затова си имам изграден режим – ставам към 7-8 часа, когато не съм на участие, пия кафе и си правя плана за деня. Любимото ми нещо е да ходя до язовира в Мезек и да храня патиците, да кося тревата. Аз обичам лично да ги върша тези неща, защото ми доставят удоволствие. На язовира имам водно колело и често си го карам, имам и лодка. Аз не пуша, не пия, обичам да ходя пеш, да карам велосипед. Така си поддържам и тази форма, в която съм толкова години“, споделя Милко Калайджиев в “Гласовете на България“.


Певецът гледа позитивно и на факта, че не бе избран за кмет на Свиленград. Твърди, че е опитал да се реализира и на това поприще, но явно не е било писано. И може би фактът, че е излъчвал увереност и спокойствие на следващия ден, е провокирал и хората в града, да се държат все едно нищо не е станало.

“Аз самия до някаква степен се радвам, че не бях избран, защото явно това не е моята зона. А и както сподели един мой приятел по телефона - “Не исках да лишиш хората, цяла България, от това да те слушат, да правиш шоу и да вдигаш настроението“.

В музикален план новости при Милко Калайджиев винаги има. Той издава, че е на финалната права в подготовката на предстоящ поп-фолк проект, а в областта на фолклора се замисля дали да не направи фолклорен албум, защото остават едва 3-4 песни и той би бил завършен.

КАТЕГОРИИ