Мамо, не съм ВИП, аз съм Бебе-шеф

Мамо, не съм ВИП, аз съм Бебе-шеф

Галена зарадва почитателите си с няколко кадъра на своето шестмесечно бебе Александър. Малгуганът се превърна в истинска сензация в Instagram профила на певицата като за броени часове събра над 14 000 лайка. По всичко изглежда, че той е наследил харизмата на своята звездна майка, защото умело позира пред камерата и раздава най-сладките усмивки, които могат да разтопят всички сърца.

“Mommy, I’m no #VIP I’m #BaByBoSS”, написа от името на бебето Александър Галена и така загатна, кой е истинският шеф в момента в тяхното семейство.

Славата и успeхите на музикалната сцена не промениха изпълнителката през годините, тя си остава все така здраво стъпила на земята и по този начин възпитава и своите наследници. Двамата с Галин се стараят да държат своите синове далече от суетата и така да ги дарят с безгрижно и щастливо детство.

В последния брой на класацията “Планета Топ 20” #TheBo$$ на Галена е безапелационен лидер за месец юли. Факт е, че не минава клубно участие на певицата, на което мелодията да не прозвучи поне няколко пъти. Със сигурност така ще бъде и този петък в Слънчев бряг, когато звездата на музикална компания “Пайнер“ с гръм и блясък ще се появи в “Planeta Payner Club”.

КАТЕГОРИИ